Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

fredag 4 oktober 2013

Vem ska bort?

Vem ska bort:

*en pedofilpräst?
*en kvinnlig präst?
* en gift präst?
*en manlig, ogift, icke-pedofil präst som tycker att kvinnor bör få bli präster?

Om man får tro katolska kyrkan, ska alla dessa bort, utom pedofilprästen. Katolska kyrkan har prästbrist, vilket delvis har att göra med att alla som vill bli präster inte är redo att vara singlar livet ut. När präster har ertappats med pedofili, har katolska kyrkan skyddat dem för att de inte har haft råd att förlora dem, och då flyttat dem till andra församlingar. Må vara att de tolkar Bibeln så att kvinnor och gifta inte ska vara präster, men de borde knappast tro att Gud tycker att det är mer okej med praktiserande pedofiler. Det är skandal att de inte har tillåtit gifta eller kvinnor, eller både och, att åtminstone bli andra klassens präster som inte kan göra karriär och bli kyrkoherdar, biskopar, kardinaler etc och som måste ge plats om en "riktig" präst är tillgänglig.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

  1. Jag tänkte först skriva en utförlig kommentar till det här inlägget men insåg att det är en seriös hög av felaktig information som måste skyfflas bort innan du kan förstå den katolska kyrkans hållning i frågan. Och just nu har jag varken en skyffel eller ork.

    Ett tips i all välmening, läs på vad den katolska kyrkan faktiskt säger i ämnet och inte bara vad andra tycker och tänker.

    P.S. Jag hade inte för avsikt att vara anonym här men mina inloggningsalternativ finns inte med i den lista.

    SvaraRadera