Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

onsdag 13 juli 2016

När mobilen lägger av

En del saker bör man kolla upp innan man är i behov av att veta det. En sådan sak är hur man gör för att starta sin mobiltelefon utan att använda påsättningsknappen. Tar du reda på det, kommer du att tacka dig själv om och när den dagen kommer då den knappen inte fungerar längre.

Om man har en Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580, kan man göra så att man kopplar en USB-kabel till en påsatt dator. Sedan kommer man till det moment man helst ska vara två för. Den ena personen trycker in volymknappen med ena handen och startknappen (alltså inte den trasiga, utan den som sitter på framsidan av mobilen) med den andra handen. Den andre personen kör in USB-kabeln i mobilen. Är man ensam, får man hålla still mobilen och hålla inne de två knapparna med ena handen, och köra in USB-kabeln med den andra.

Nu kommer mobilen att starta och gå till nedladdningsläge. Då släpper man båda knapparna. Sedan trycker man "volym ner" för att inhibera nedladdningen. Sedan är mobilen på.

Om man är ensam och man har svårt att hålla nere båda knapparna med en hand, kan man hålla nere volymknappen med en hårsnodd, hålla nere startknappen med ena handen, och köra in USB-kabeln med den andra handen.

Testa det här på din mobil. Fungerar det inte, så googla för att ta reda på hur man gör på din mobil.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar