Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

onsdag 20 juli 2011

Artikel 18

Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.
FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna, artikel 18.

Kan man säga att man inte är förföljd i ett land , om man kan leva där som kristen, förutsatt att man inte lever ut sin tro eller berättar att man är kristen? Definitivt inte. Ändå är det precis det migrationsverket uttryckligen uppmanar Misha att göra när de skickar tillbaka honom till Iran. Läs mer om det här. Det är bra att människor demonstrerar mot det.

Relaterat:

SD anser att stöd för mänskliga rättigheter ska underställas kommersiella hänsyn, och att Sverige och EU bör stödja Rysslands attacker mot sina grannländer. Då får Sverige hit flyktingar, och då har SD något att gnälla över.

Finland ger invandrare bruna id-kort, medan etniska finländare får blå, och de bruna ska inte gälla som resedokument i EU. Detta gäller invandrare som har accepterats som medborgare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar