Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

torsdag 28 juli 2011

Protestera mot avvisning av Misha

Jag har uppdateringen överst. Den ursprungliga artikeln är längre ner.

Uppdatering gjord 28/7: Avvisningen av Misha är uppskjuten. Det innebär att det finns tid att protestera mot avvisningen. Man kan skriva exempelvis så här: "Varför tänker ni avvisa Maria Ivicz klient Misha till Iran? Ni vet att man riskerar dödsstraff i Iran om man lämnar islam. En polis har till och med sagt att han bör ljuga om sin tro när han kommer hem. Enligt artikel 18 i FNs konvention om mänskliga rättigheter har man rätt att utöv sin tro offentligt. Måste han ljuga om sin tro, så är han förföljd i det landet och har rätt att söka asyl. Dessutom har han funnits med på bild i svenska medier, vilket Irans ambassad förmodligen har meddelat Iran om."

Man kan kopiera ovanstående text, eller skriva något eget, och skicka till Asylprövningsenheten Box 507 169 29 Solna eller skriva här eller faxa till 08-593 611 01 eller använda den här hemsidan för att faxa via nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar