Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

tisdag 3 januari 2012

For the record, omskärelse är återkalleligt

I den här artikeln citerar Susanne Wigorts Yngvesson en debattartikel som påstår att omskärelse är oåterkallelig. Dessutom skriver hon "var är alla de judar och muslimer som i vuxen ålder klandrar sina föräldrar för att ha blivit omskurna".

Det här Youtube-klippet besvarar både påståendet och frågan. Vid 4:45 i klippet får vi möta en man som i vuxen ålder klandrar sina föräldrar för omskärelsen. Om han är eller har varit jude eller muslim låter vi vara osagt. Det är oväsentligt i sammanhanget. Dessutom har vi här en omskuren jude som i alla fall inte tycker att man ska omskära fler pojkar. Sedan vid 5:50 får vi se hur man återställer förhuden. Där faller argumentet att omskärelsen är oåterkallelig.

Läs mer.

Läs även andra bloggares åsikter om

4 kommentarer:

 1. var är alla kvinnor i vuxen ålder som beklagar att de aldrig får orgasm ? denna fråga är lika dum.de vill förmodligen ej förarga sin man dessutom passar det inte den gifta kvinnans roll att yttra sig om sånt offentligt.samma sak gäller pryda omskurna

  SvaraRadera
 2. det mest rasistiska i omskärelse debatten är svenska kvinnor som ej omskurit sina pojkar men hjälper invandrare att stycka sina barns genitalier i "mångkulturens namn".
  Borde inte denna fråga lämnas till erotikproffsen?
  Sexhatare är ju mestadels för omskärelser av pojkar flickor mm

  SvaraRadera
 3. Jag tvivlar på att man har utvecklat en metod för att få nerver och känselceller att växa ut igen men om det har skett är det ett fantastiskt medicinskt genombrott.

  SvaraRadera
 4. Könstympning på flickor fortlever bara där pojkars omskärelse är norm! Är inte det skäl nog att stoppa barbariet?

  SvaraRadera