Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

söndag 22 januari 2012

Välj Veronica Palm. Sverige behöver en stark opposition.

Nu har Socialdemokraterna avsatt en partiledare för andra gången på mindre än ett år. Jag tycker verkligen inte att Håkan Juholt har skött sig bra och jag gratulerar därför S till beslutet. Jag förstår inte varför de försöker få det till att han avgår frivilligt, då alla kan räkna ut att så inte är fallet. (Uppdatering 25/1: Nu erkänner de att VU tvingade honom att avgå.)

Peter Weiderud skriver idag om Socialdemokraternas vägval. Jag anser att S bör välja Veronica Palm. Jag kände henne ytligt när vi båda bodde i Linköping, och engagerade oss i den lokala Nej till EU-kampanjen. Jag har också följt hennes blogg ett drygt år nu. Hon är en väldigt sympatisk och varm människa, vilket kanske inte borde spela någon roll för ett partiledarskap egentligen, men i praktiken spelar det roll i kontakt med andra länder, näringslivet et.c. Jag delar inte hennes åsikt i allt (tack och lov, en person som jag delar åsikt med i allt eller ens i mycket, vore inte lämplig som partiledare för S), tycker att hennes och Socialdemokrat- ernas idéer om relativ fattigdom, är uppåt väggarna, men jag tycker samtidigt att det är bra att hon reagerar mot Alliansens katastrofalt dåliga sätt att sköta utförsäkringarna. Hon har också både erfarenhet av ett lågstatusyrke och av universitetsstudier och hon har engagerat sig för utsatta kvinnor och hemlösa. Därför är hon en lämplig kandidat.Musikskiva
Diktbok
Artikel om
nakenhet


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

  1. Ja, för Veronica Palms betesområden, Stockholms Arbetarkommun och (S) i Stockholms stad är ju självaste sinnebilden av styrka? Det är tvärtom bara en tidsfråga när de blir omkörda av miljöpartiet.

    SvaraRadera