Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

fredag 8 februari 2013

Lokalt i Linköping

UPPDATERING: FLICKAN ÄR ÅTERFUNNEN NU OCH HEMMA HOS FOSTERFAMILJEN. KällaTre utannonseringar:

Det mesta akuta och viktigaste: En 10-årig flicka från Vikingstad har försvunnit spårlöst i tisdags vid 15-tiden (ÅTERFUNNEN; SE LÄNK OVAN). Ni har ett signalement på henne nedan. Ser ni eller har ni sett något som kan vara av värde för Polisen, så ring 11414 och berätta. Det finns även info på Correns hemsida. 20130212: Nu har Polisen tydligen fler ledtrådar.
Det näst mest akuta är att det är en stödgala för Kongos utsatta i morgon lördag klockan 18.00 i Pingstkyrkan. Mer info här och här.

Det tredje är att Jonas Helgesson kommer hit och talar på en brunch lördagen den 2/3 10.00-12.15. Han kommer till Johanneskyrkan på Linnégatan 2B (Gamla S:t Larsgården vid Sporthallen). Biljetterna kostar 100:-/biljett och köps enklast i samband med Johanneskyrkans söndagsgudstjänster 16.00-18.00. Det står mer om brunchen här och församlingens kalender ligger här så att man kan se när man kan köpa biljetter.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar