Beskrivningsbild

Beskrivningsbild
Kontakta mig på danielgiertz caspianandmiranda com

Sökning

Om du har hittat den här bloggen genom att googla och inte förstår varför du fick upp den här bloggen, så skriv det du sökte efter i sökrutan nedan, så hittar du det förmodligen.

Sök i den här bloggen

lördag 6 april 2013

Bingo!

Här är ett bingo-spel som man kan spela för förströelsens skull:

1. Skriv ner namnen på 10 av dina vänner och bekanta. Numrera dem 1 till 10 (ju mer sällan du träffar dem, desto svårare blir bingon. Du kan alltså anpassa själv hur svår bingon ska bli).

2. Gå till den här sidan.

3. Scrolla ner till "submit" och tryck på den knappen.

4. Nu får du upp ett pdf-dokument med en massa bingofält. Skriv ut första sidan och klipp ut första bingo-fältet, alternativt ta skärmdump på första bingo-fältet.

5. Nu kan du spela bingo med dig själv och se vilken rad som blir fylld först. För att ha "träffat" någon ska man ha setts irl, inte bara ha pratat i telefon. Man ska också ha "interagerat" på något sätt, som att ha hälsat eller i alla fall ha utbytt blickar. Försök att varken sträva efter eller undvika att uppleva det som står i fälten. Lev som om du inte spelade bingot.

6. Berätta inte för någon att du spelar bingo innan du är klar. Gör du det, kan de antingen vara taskiga och medvetet påverka slumpmässigheten genom att säga något av orden, eller omedvetet sträva efter eller undvika att göra det som står i rutorna.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar